Zgjidhje të sigurta për këngët tuaja

secure-phone
 • Ngarko këngët tuaja
 • Siguro këngët tuaja
 • Monetizo
 • Shit Gjithkund

Menaxhimi i këngëve tuaja është tani në një platformë më të sigurt.

Platforma e juaj digjitale në Premier tani mbronë të drejtat tuaja, ngrit të ardhurat, shton më shumë audiencë dhe shfaq statistikat në kohë reale.

secure wallet

Transfero Fondet

Transferimi i të hollave tuaja të fituara në Premier tani mund të barten direkt në llogarinë tuaj bankare.
Kjo do të jetë e gatshme pasi kënga e juaj i ka kaluar 30 ditë në Premier.

Bëhu pjesë e platformës më të madhe Shqiptare

 • Sabri Fejzullahu
 • Edona Llalloshi
 • Linda Hakaj
 • Vjollca Luka
 • Genc Prevlukaj
 • Produksioni DEA
 • Produksioni Labia
community-photos
community-photos
community-photos
community-photos
community-photos